Mijn laatste bericht,

Wanneer dit bericht voor iedereen is te lezen, houdt dat helaas in dat ik mijn ziekte uiteindelijk niet heb overwonnen.

Via deze weg wil ik graag iedereen die mij de afgelopen periode heeft gesteund enorm bedanken. Ik weet dat er mensen zijn die heel veel moeite hebben gehad met mijn ziekte. Ik hoop echter dat ze het gedeeltelijk ook kunnen relativeren.

De kans is groot dat ik uiteindelijk ben overleden aan de gevolgen van Graft vs Host in mijn longen. Ik heb mijn uiterste best gedaan om ook dit te overwinnen. Maar nu dit bericht hier staat; betekend dat helaas dat het mij niet is gelukt.

Ik ben mij altijd bewust geweest van de mogelijke complicaties die na de transplantatie zouden kunnen optreden. Ik kan dan ook niet anders dan Eline bedanken voor het feit dat ze me heeft willen helpen. En ik hoop dat ze zich niet verantwoordelijk voelt voor mijn overlijden. Zij was en is mijn reddende engel ze heeft mij het perspectief geboden op volledige genezing. Een perspectief die slechts weinig leukemie patiënten hebben.

Verder heb ik een verzoek aan iedereen die graag hun dankbetuiging wilt overbrengen. Ik hou totaal niet van rouwkaarten. Ik zou dan ook graag zien dat er geen rouwkaarten worden verzonden, maar liever een beterschaps-, verjaardags- of een sterkte kaart.

Noël.

Er zullen veel mensen in en uit je leven wandelen, maar alleen echte vrienden laten voetafdrukken achter in je hart.”

Ik stel het erg op prijs als er geen reacties worden achtergelaten

This entry was posted on woensdag, augustus 13th, 2008 at 3:41 and is filed under Leukemie. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can Geef een reactie, or trackback from your own site.

Leave a Reply